Лівія побудує свої НПЗ і АЗС на території України

Вівторок, 4 листопада 2008, 18:05
 

Президент Віктор Ющенко заявляє, що Україна зацікавлена у побудові на своїй території за участі лівійської сторони нафтопереробного заводу, а також декількох сотень бензозаправок.

Про це він заявив у вівторок на спільній з лівійським лідером Муаммаром Каддафі прес-конференції у Києві, повідомляє "Українська правда".

Ющенко зазначив, що сьогодні під час переговорів він і Каддафі обговорили співпрацю у нафтовій галузі. Президент вважає, що надзвичайно важливим міг би бути проект з будівництва на заході України нафтопереробного заводу за участі Лівії.

Також Ющенко зазначив, що Україна зацікавлена у побудові декількох сотень бензозаправок по всій території країни за участі лівійського капіталу.

Реклама:

"Українська сторона готова віддано працювати по всіх рівнях", - сказав Ющенко.

Також він зазначив, що сторони обговорили можливість відновлення співпраці щодо виділення Україні одного з нафтових полів на території Лівії для розвідки та видобутку нафти.

Президент також повідомив, що у середу ці переговори будуть продовжені на рівні "Нафтогазу України" і представників відповідної лівійської компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: