"Надра України" домовилися з британцями про розробку газових родовищ

Вівторок, 4 листопада 2008, 16:34
 

Компанії "Надра України" і Regal Petroleum Corporation Ltd. будуть розробляти газові родовища в Україні.

НАК "Надра України" і  Regal Petroleum Corporation Ltd., підписали двосторонню угоду про взаємодію в розробці Мехедовсько-Голотовщинського і Свиридовського газових родовищ.

Як повідомили в прес-службі Національна Акціонерна Компанія "Надра України", угода передбачає можливість розширення співробітництва в здійсненні оцінки родовищ, наданні геологічних послуг і пошуково-розвідувальних робіт, пов'язаних з розробкою Мехедовсько-Голотовщинського і Свиридовського родовищ.

У повідомленні відзначається, що ця угода створює договірну основу для подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва між компаніями в сферах, що їх цікавлять, пише агентство "Уніан". 

Реклама:

НАК "Надра України" створена в червні 2000 року. До складу компанії входять 12 дочірніх підприємств.

Regal Petroleum Corporation Ltd. входить до складу британської відкритої акціонерної компанії Regal Petroleum plc, зареєстрованої на Лондонській товарно-сировинній біржі. Компанія працює на ринку України з 1999 року і займається розвідкою, освоєнням газових і газоконденсатних родовищ.

Нагадаємо, 6 жовтня 2008 британська нафтогазовидобувна компанія Cadogan Petroleum Plc повідомила, що планує інвестувати у розвиток своїх активів в Україні 500 млн. дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: