Ющенко хоче витратити кошти з резервного фонду на вибори

Вівторок, 4 листопада 2008, 13:35
 

Президент Віктор Ющенко вважає за необхідне виділити з резервного фонду держбюджету кошти на позачергові вибори міських, селищних і сільських голів, призначені на 30 листопада.

Лист відповідного змісту президент направив прем'єр-міністру Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба голови держави у вівторок.

Ющенко у своєму листі підкреслив, що у зв'язку із ситуацією, що склалася на сьогодні з фінансовим забезпеченням підготовки і проведення позачергових виборів міських, селищних і сільських голів, призначених на 30 листопада цього року, реалізація виборчих прав громадян поставлена під загрозу.

Для забезпечення конституційних виборчих прав громадян України голова держави вважає за необхідне на найближчому засіданні Кабінету міністрів прийняти рішення про виділення, відповідно до потреб, коштів на забезпечення підготовки і проведення позачергових виборів міських, селищних і сільських голів, призначених на 30 листопада 2008 року, з резервного фонду державного бюджету.

Реклама:

Постановою Верховної Ради України від 4 вересня 2008 року призначені на 30 листопада 2008 року позачергові вибори 5 міських, 14 селищних і 106 сільських голів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!