Український ринок акцій у четвер відкрився з невеликим плюсом

Четвер, 27 листопада 2008, 13:03
 

Український ринок акцій у четвер відкрився незначним зростанням.

Лідером зростання серед компаній першого лістингу є папери "Райффайзен Банку Аваль" (+2,68%), повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"Торги в четвер відкрилися не досить жваво, незважаючи на те, що номінальний обсяг торгів досяг 28 млн. грн. до полудня. У системі відбулася низка угод по "Укрнафті", "Центренерго", "Славутському солодовому заводі" і "УкрАвто", - сказав агентству управляючий активами компанії "Astrum Інвестиційний Менеджмент" (Київ) Олег Неплях.

При цьому, за його словами, ринкових угод залишається поки незначним. Експерт додав, що відкриття європейських індексів у плюсовій зоні не дає ринку падати.

Реклама:

"Рух на ринку зранку різнонаправлений, з переважним зростанням ліквідних цінних паперів, але активність покупців поки невисока. Спостерігається інтерес до таких паперів, як акції "Укрнафти", "Єнакіївського мет заводу", "Алчевського металургійного комбінату", - сказав Неплях.

Відповідно до його прогнозу, якщо тренд на ринках Європи виявиться стійким і в другій половині дня, можлива активізація й серед українських інвесторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!