"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На ПФТС не чекають змін. Оновлено.

Понеділок, 24 листопада 2008, 14:17

У понеділок 24 листопада, станом на 13:30, серед компаній, за цінними паперами яких було здійснено угоди, зафіксовано різнонаправлений рух котирувань.

Широкий індекс українського фондового ринку, UAI-50, виріс на 0,54%, піднявшись до рівня в 24,50 пункту, повідомляє FundMarket.   

"Зовнішні фактори не зможуть надати підтримку ринку виходячи з песимістичних очікувань з приводу динаміки світової економіки в найближчій перспективі. Одним з факторів, що стримує український фондовий ринок від обвального падіння, залишається досить низька фундаментальна оцінка акцій", -  вважає управляючий активами ІК "ASTRUM Інвестиційний Менеджмент" Олег Неплях.

"Таким чином, у перспективі 1-2 тижнів ми зберігаємо нейтральний прогноз для індексу ПФТС - зростання вище 280 пунктів малоймовірне, як і падіння нижче 240", - додав експерт.

Реклама:

Підвищення котирувань відбулося за акціями наступних емітентів: ВАТ Концерн "Стирол" (+ 17,86%), ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" (+ 4,86%), ВАТ "Західенерго" (+ 4,14%), ВАТ "Алчевський металургійний комбінат" (+ 3,48%).

Лідер зростання ВАТ "Запоріжсталь" (+ 26,32%).

У негативній зоні торгуються: ВАТ "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат" (- 5,74%), ВАТ "Укрнафта" (- 3,39%), ВАТ "Славутський солодовий завод" (- 3,06%), ВАТ "Родовід Банк" (- 0,99%).

Лідер падіння ВАТ "Запорізький абразивний комбінат" (- 25,25%).

Першість за обсягами торгів утримує ВАТ "Запорізький абразивний комбінат" - 3,6 млн. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!