Брати Клюєви збільшили свою частку в ПІБі

П'ятниця, 21 листопада 2008, 17:53

 

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив AMT Active Metal Trading Limited отримати контроль над "Промінвестбанком" шляхом придбання участі в групі українських компаній.

Про це повідомляється на веб-сайті АМКУ.

За даними Антимонопольного комітету, кіпрська компанія займається інвестуванням в корпоративні права юридичних осіб резидентів і нерезидентів.

Реклама:

У повідомленні відзначається, що мова йде про придбання участі в статутному капіталі ТОВ "Синергія Фінанс", що надає маркетингові, консультаційні, посередницькі послуги в сфері страхування і пенсійного забезпечення.

Крім того, надано дозвіл на придбання участі в ТОВ "Сігнус", що організовує будівництво об'єктів нерухомості для продажу і здачі в оренду, надає готельні послуги, і в ТОВ "Пріоритетбуд", що здійснює роботи з реконструкції і відновлення будинків, займається інженерною і технічною діяльністю.

Крім того, кіпрська компанія одержала дозвіл на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Інвестиційна компанія Бровари-Інвест", що здає в оренду і продає власне нерухоме майно, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Як повідомлялося, 11 листопада заступник голови НБУ Володимир Кротюк повідомив, що інвестором ПІБа стала австрійська холдингова компанія SLAV AG. Співвласниками SLAV AG є брати Андрій і Сергій Клюєви.

Голова тимчасової адміністрації тоді уточнив, що "Синергія Фінанс", ІК "Бровари-Інвест", "Сігнус" і "Пріоритетбуд", що входять до складу цього холдингу стали власниками майже 34% акцій "Промінвестбанку", тоді як ще 34% знаходяться в управлінні фізичної особи-члена правління холдингової компанії SLAV AG.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: