Впевненість у майбутньому - найкращий подарунок до свят від НБК!®

П'ятниця, 21 листопада 2008, 14:00
 

Впевненість у майбутньому - найкращий подарунок до свят від НБК!

21 листопада компанія НБК розпочинає акцію "Різдвяна трійка", за умовами якої нові інвестори нерухомості в ЖК "Парковий" та ЖК "Троєщина" отримають можливість відстрочення виплат за іпотечною програмою до моменту введення будинку в експлуатацію, сплативши лише початковий внесок. А три сім'ї з 33 перших покупців отримають у подарунок до Різдва 3 паркомісця.

"НБК може дозволити собі проведення святкової акції на таких вигідних умовах, оскільки 75% фінансування будівництва ми вже забезпечили власними коштами, - пояснює начальник відділу продажу компанії НБК Шостя Дмитро Миколайович. - Наша компанія не використовувала кредити і не має боргів, тому залучені протягом акції внески будуть спрямовані безпосередньо на завершення проектів. Не зважаючи на ситуацію в країні, ми впевнені у своїх об'єктах".

У новому році компанія НБК зробить подарунок кожному інвестору. За словами Дмитра Шості, будинки в ЖК "Троєщина" та ЖК "Парковий" знаходяться на стадії готовності до 75%, і робота над ними активно просувається. Завершення робіт заплановано на 1-й та 3-й квартал 2009 р. відповідно. А інвестори ЖК "Кристал-Оболонь" взагалі отримають введений в експлуатацію будинок ще до Нового року.

Реклама:

"Ми хочемо подарувати нашим інвесторам щось особливе до Різдвяних свят, - продовжує начальник відділу продажу, - для когось - це буде новосілля чи безкоштовний паркінг, а для когось - впевненість, що його інвестиціям не загрожує жодна криза".

Акція триватиме до 25 грудня 2008 року. За її умовами відстрочення виплат отримає кожен інвестор НБК, котрий сплатить 33% вартості протягом акційного терміну. Після моменту введення будинку в експлуатацію розрахунок відбуватиметься за зручною програмою "Іпотека НБК".

Більш детальну інформацію про акцію можна отримати у відділі продажу компанії НБК та на сайті nbk.ua.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: