Фірташ оформив стосунки з "Надра Банком"

Середа, 19 листопада 2008, 14:13
 

Group DF, що об'єднує активи співвласника газового трейдера RosUkrEnergo Дмитра Фірташа, стала великим інвестором банку "Надра".

Про це повідомила прес-служба банку.

"Банк "Надра" залучив великого інвестора - приватну міжнародну групу компаній Group DF... Сьогодні банк займає більш сильні позиції, ніж колись, завдяки синергії успішного банківського бренду і сильної промислової групи", - повідомляється в прес-релізі банку в середу.

Відповідно до прес-релізу, залучення нового інвестора підтримає розвиток банку, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Реклама:

"У банк прийшов новий, і, що дуже важливо, український інвестор - Group DF, що дасть новий імпульс для зміцнення стабільності нашого банку, його подальшого економічного розвитку і збереження лідируючих позицій на ринку", - цитується в прес-релізі президент банку Ігор Гіленко.

Разом з тим, у прес-релізі не повідомляються деталі угоди, і не вказується пакет акцій, що придбала Group DF.

ВАТ "КБ "Надра" засновано 1993 року. Згідно з даними Нацбанку України, до 1 жовтня 2008 року за розміром загальних активів (26,186 млрд. грн.) банк "Надра" займав сьоме місце серед 181 банків, що діяли в країні.

За даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2008 року його найбільшими акціонерами були Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (обидві - Кіпр, 30,7406%).  

На початку листопада-2008 Group DF заявила про намір придбати контрольний пакет акцій цієї кредитно-фінансової установи.

  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: