"Київстар" і МТС вирішили переглянути тарифи

Середа, 19 листопада 2008, 11:16
 

ЗАТ "Український мобільний зв'язок" з 1 грудня 2008 року  підвищує вартість відправлення SMS-повідомлення, а "Київстар" підвищує вартість транзакції з переказу грошей.

Про це йдеться в повідомленнях прес-служб компаній, передає агентство "Інтерфакс Україна".

Так, у більшості тарифних планів - "МТС Перший", "МТС Копійка", "МТС Вільний", їхніх варіаціях і низці старих тарифних планів, що випускаються ще під брендом SIM-SIM, - вартість повідомлень підвищується до 0,37 грн. з 0,3 грн.

Однак у тарифі "МТС Безлімітний Без Контракту" вартість відправлення зросте на 85% - з 0,2 грн.

Реклама:

"Текстові повідомлення вже давно перестали бути недорогим замінником голосу, особливо через те, що постійно знижуються тарифи на голосовий зв'язок. Зараз відправлення повідомлень потрібно лише для окремих категорій користувачів, для яких ми залишили можливість замовляти SMS оптом з вартістю до 0,07 грн.", - пояснює підвищення тарифів прес-служба оператора.

ЗАТ "Київстар GSM" з 20 листопада підвищує вартість транзакції з переказу грошей з одного мобільного рахунка на інший з 0,25 грн. до 1 грн.

Як повідомляється в офіційному повідомленні в прес-службі компанії, вартість перекладу буде складати 1 грн., починаючи з 101 транзакції протягом календарного місяця.

За словами начальника відділу внутрішніх комунікацій і зв'язку з громадськістю оператора Юлії Шилиної, "Київстар" вдається до таких заходів для запобігання фактів зловживання послугою "Переказ Грошей".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: