"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Балога звинувачує Тимошенко в усіх економічних гріхах

Неділя, 16 листопада 2008, 21:30


Голава президентського секретаріату Віктор Балога усю відповідальність за економічну кризу в країні покладає на уряд Юлії Тимошенко .


"Я вважаю, що в першу чергу ця криза, що ми маємо, - це наслідок дій уряду, а вже за тим, це світова криза", - сказав Балога в ефірі телеканалу "Інтер",
повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".


Він підкреслив, що популістські дії уряду, що завищив соціальні стандарти, створили багато проблем в українській економіці.

"За всі неприємності в економіці відповідає прем'єр і економічний блок уряду", - підкреслив Балога.

Реклама:

Голова секретаріату відзначив, що сьогодні, коли уряд не може професійно справитися з проблемами економіки, необхідні нові сили, нові імена і нові фахівці.

Балога зазначив, що сьогодні не стоїть питання, хто буде президентом у 2010 році, а іде мова про те, як стабілізувати економічну ситуацію. "І над цим повинні усі працювати - починаючи від БЮТ і закінчуючи комуністами", - сказав голова секретаріату президента.

 

Голова секретаріату також заявив, що прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко після того, як розпалася коаліція, повинна була написати заяву про відставку, як того вимагає коаліційна угода і як це зробив Арсеній Яценюк, .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: