Уряд вирішив які аеропорти готувати до Євро

П'ятниця, 14 листопада 2008, 16:57
 

Кабінет Міністрів перерозподілив кошти призначені для підготовки аеропортів до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це йдеться в повідомленні управління із зв'язків зі ЗМІ секретаріату кабміну, повідомляє агентство "Українські новини".

На засіданні 12 листопада Кабмін затвердив постанову, якою вніс зміни на додаток до порядку використання в 2008 році коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва, реконструкції й ремонту аеропортів державної й комунальної власності.

Зокрема, передбачається, що невикористані кошти підуть на стовідсоткове виконання робіт з реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту "Київ", початок будівельних робіт в аеропорті "Львів" у листопаді, збільшення фінансування проектних робіт з реконструкції аеропорту "Запоріжжя".

Реклама:

Як повідомляло агентство, 5 листопада Кабмін дозволив державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Львів" провести тендер із закупівель товарів і послуг за державний рахунок, для будівництва гідротехнічних споруд і виконання земельних робіт із планування літного поля, з одним учасником без узгодження з Міністерством економіки.

У серпні аеропорт "Київ" розпочав капітальний ремонт злітно-посадкової смуги, руліжних доріжок, місць стоянки повітряних суден і перону аеропорту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: