"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Збанкрутів єдиний у світі закритий клуб мільярдерів

Четвер, 13 листопада 2008, 09:43
 

Єдиний в світі закритий приватний гірськолижний і гольф-клуб для мільярдерів Yellowstone Club (штат Монтана, США), членом якого, зокрема, є засновник Microsoft Білл Гейтс, збанкрутів.

Як повідомив журнал Forbes, він не в змозі навіть погасити свої кредити, пише агентство "Уніан".

"Навіть компанія, клієнтами якої є мільярдери, не змогла встояти проти фінансової кризи в ці хисткі часи", - констатував Forbes.

Борги найелітнішого і найдорожчого курорту в штаті Монтана, який оголосив себе банкротом, склали 343 мільйони доларів через агресивну політику експансії і наміри побудувати свої філіали в Шотландії, Франції, Мексиці і на Карибах.

Реклама:

Саме тут, в Yellowstone, розташований будинок, що вважається найдорожчим будинком у світі на ринку нерухомості - маєток лісопромисловця Тіма Блікссета, який він оцінив у 167 мільйонів доларів. Блікссет заснував клуб 1999 року, а після бурхливого розлучення з дружиною поділив власність на двох 2006 року.

Цікаво, що 125 членів платинового клубу в травні нинішнього року написали лист адвокатам екс-подружжя Блікссет зі своїми побоюваннями про те, що політика керівництва закритим курортом викликає "занепокоєння".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: