"Дніпрообленерго" владнало непорозуміння з "Родовід Банком"

Четвер, 13 листопада 2008, 09:09
 

Найбільша в Україні обласна енергопостачальна компанія "Дніпрообленерго" заявляє про повне врегулювання "непорозуміння" з "Родовід Банком", якому вона на початку місяця висунула претензії за несвоєчасне повернення коштів.

Про це йдеться в повідомленні обленерго.

"Відбулася зустріч генерального директора "Дніпрообленерго" Андрія Мартинюка і голови правління банку Дениса Горбуненко, на якій було обговорено питання співробітництва й усунуте непорозуміння, що виникло після зміни керівництва енергокомпанії", - говориться в повідомленні.

"Дніпрообленерго" відзначає, що банк виконує всі зобов'язання, і сподівається на подальше плідне співробітництво, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Реклама:

Як повідомлялося, Національна акціонерна компанія "Енергетична компанія України" наприкінці липня домоглася зміни керівника "Дніпрообленерго", а наприкінці жовтня наглядова рада обновила склад дирекції енергокомпанії.

"Дніпрообленерго" експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Дніпропетровської області.

Державна "Енергокомпанія України" володіє 75% акцій "Дніпрообленерго", ще 15,89% акцій товариства належить компанії Larva Investments Limited (Кіпр).

ВАТ "Родовід Банк" (раніше - "Персональний комп'ютер") засноване 1990 року. Згідно з даними Нацбанку України, до 1 липня 2008 року за розміром загальних активів "Родовід Банк" (11,997 млрд. грн.) посідав 19 місце серед 178 банків, що діяли в країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: