Енергоатом не винен у банкрутстві

Середа, 8 жовтня 2008, 18:09

Національна атомна енергогенеруюча компанія Енергоатом заперечує поновлення Верховним Судом 7 жовтня виробництва справи про банкрутство компанії, повідомив провідний юрконсультант виконавчої дирекції з юридичних питань і економічної безпеки Енергоатому Богдан Вавдійчик, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"Заяви представників ТОВ ВВД про поновлення справи про банкрутство Енергоатома і про підробку заяви (компанії ВВД) є нічим іншим, як черговою провокацією з метою скомпрометувати нинішнє керівництво компанії і спотворити суспільну думку", - сказав він.

За його словами, “представники компаній ВВД і Remington Worldwide Ltd (Гібралтар) є учасниками злочинної організації”, і в зв'язку з цим НАЕК має намір звернутися до Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України і Генеральної прокуратури з проханням перевірити їхню діяльність.

"Представники ВВД і Remington є учасниками злочинної організації, буде звертання Енергоатому до МВС, Генпрокуратури, СБУ для відповідного реагування", - сказав він.

При цьому він також сказав, що проти керівництва ВВД неодноразово порушувалися кримінальні справи.

Нагадаємо, що 8 жовтня адвокат компаній ВВД і Remington Worldwide В'ячеслав Лич заявив про поновлення Верховним Судом справи про банкрутство Енергоатому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: