"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Богдан" і Skoda створили союз

Середа, 8 жовтня 2008, 11:47
 

Українська автомобільна корпорація "Богдан" і чеський виробник Skoda Transportation cтворюють спільне підприємство

Нова українсько-чеська компанія буде спеціалізуватися на продажі трамваїв, вагонів метро й поїздів, які виробляє Skoda, повідомляє видання "Дело".

Ринком збуту для спільного підприємства "Богдана" і Skoda стане не тільки Україна, але й країни СНД.

Рішення про партнерство компанії прийняли кілька місяців назад. Сьогодні ж сторони підпишуть протокол про створення СП. Спеціально для цього в Київ прибуває топ-менджмент Skoda Transportation.

Реклама:

У корпорації "Богдан" деталі угоди поки не розкривають. Прес-секретар компанії Сергій Красуля повідомив лише про те, що спільне підприємство буде мати назву "Богдан-Skoda Transportation".

Подробиці нового партнерства, за словами представника "Богдана", будуть відомі вже в середу за результатами зустрічі керівника корпорації Олега Свинарчука з чеськими бізнесменами.

Корпорація "Богдан" - один з основних операторів на українському автомобільному ринку. У складі корпорації приблизно 20 компаній різної спеціалізації.

Входить до складу фінансово-промислової групи "Укрпромінвест", яку пов'язують з Петром Порошенко.

Skoda Transportation - підприємство, що входить до холдингу Skoda. Спеціалізується на виробництві трамваїв, локомотивів, приміських поїздів і вагонів метро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: