"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Партія регіонів проявилася у війні з "Промінівестбанком"

Вівторок, 7 жовтня 2008, 17:33

Партія регіонів ініціює захист вкладників "Промінвестбанку" від фінансового краху. Таке рішення ухвалене у вівторок політрадою партії.

"Тільки що президія політради Партії регіонів ухвалила рішення про захист 25 мільйонів вкладників "Промінвестбанку", що можуть постраждати, якщо через бездіяльність влади "Промінвестбанк" зазнає фінансового краху", - відзначають у партії.

"Партія регіонів ініціює голосування в парламенті відповідних законопроектів, що захистять людей від можливих великих втрат, що загрожують вкладникам", - йдеться в повідомленні партії, інформує Ліга.

Тим часом Служба безпеки України почала перевірку для встановлення замовників протиправних дій щодо ЗАТ "Промінвестбанк", повідомили в прес-центрі спецслужби Інтерфакс Україна.

Реклама:

СБУ почала перевірку у зв'язку із зверненням банку встановити замовників, що "під прикриттям брехливої кампанії, інспірованої ззовні, зробили спробу привласнити незаконним способом активи банку".

У зв'язку із ситуацією навколо "Промінвестбанку" СБУ у співробітництві з Генеральною прокуратурою вживе всі передбачені законом міри для захисту фінансової стабільності і безпеки вкладників фізичних і юридичних осіб цієї фінансової установи.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 липня 2008 року за розміром загальних активів "Промінвестбанк" посідав 6 місце серед 178 банків, що діяли в країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: