"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Старі жетони в столичному метро будуть міняти за курсом 4:1

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 16:42
 

Кияни, що купили проїзні квитки на листопад, зможуть ними користуватися, а жетони вартістю 50 копійок будуть обмінюватися "за курсом" -  4 старих жетони на один новий.

Про це заявив начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Петро Мирошников.

Планується, що річні проїзні квитки, в яких передбачається збереження вартості проїзду на рівні 50 копійок, надійдуть у продаж з грудня і будуть діяти до грудня наступного року, повідомляє видання "Дело". 

Як відзначив Мирошников, такий проїзний буде коштувати 365 гривень, і кияни зможуть протягом дня здійснити по ньому будь-яку кількість поїздок.

Реклама:

Директор КП "Київпастранс" Микола Ламбуцький також повідомив, що на наземному транспорті жителі столиці зможуть їздити протягом листопада за тими місячним проїзними квиткам, які вони купили, а з грудня будуть введені річні проїзні, в яких також збережена нинішня вартість проїзду.

За інформацією Ламбуцького, зараз друкуються нові талони вартістю 1,5 і 2 гривень, 1,5 - для тих, хто купує квиток на зупинці, і 2 гривні - для тих, хто його купує вже в автобусі, тролейбусі або трамваї.

Він відзначив, що ці талони будуть придатними до використання й у майбутньому, після введення спеціальних електронних компостерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: