"Росан-Інвест" може побудувати євростадіон у Львові

Четвер, 30 жовтня 2008, 11:42
 

"Росан-Інвест" від імені міжнародної інженерно-будівельної компанії SNC-Lavalin подав офіційну заявку на будівництво євростадіону.

Компанія у складі Фінансово-промислової групи "Росан" є офіційним представником компанії SNC-Lavalin в Україні. SNC-Lavalin входить до трійки світових лідерів у сфері проектування, будівництва та девелопменту, повідомляється в прес-релізі.

Досвід SNC-Lavalin у проектуванні та зведенні об'єктів соціальної, спортивної, муніципальної та дорожньої інфраструктур сягає майже 100 років.

Водночас професійна команда менеджерів фінансово-промислової групи має значний практичний досвід реалізації інвестиційних проектів. У "Росан-Інвесті" переконані, що цей досвід та тісна співпраця з місцевою владою дозволить вчасно та якісно підготувати Львів до проведення Євро-2012.

Реклама:

Окрім того, в межах підготовки міста до євро чемпіонату компанія зацікавлена у будівництві нового міського адміністративного центру, торгівельно-розважальної частини, експоцентру та житлових кварталів у районі вулиці Стрийської, зазначено в повідомленні.

Компанія "Росан-Інвест", провідний західноукраїнський девелопер, працює на ринку нерухомості з 2006 року, входить до складу фінансово-промислової групи "Росан", співпрацює з провідними міжнародними інженерно-будівельними компаніями, серед яких: SNC-Lavalin - світовий лідер, INGRA ─ один з лідерів Європи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: