Мінвуглепром і коксохіми не можуть домовитися

Середа, 29 жовтня 2008, 08:55
 

Міністерство вугільної промисловості України і представники коксохімічних заводів (КХЗ) країни не домовилися про ціни закупівлі коксівних вугіль на державних шахтах країни обсягом близько 350 тис. тонн.

Про це повідомив представник інтересів КХЗ за підсумками переговорів в Мінвуглепромі у вівторок, пише агентство "Інтерфакс Україна".

"Обговорення продовжувалося довго, але так за цінами і не домовилися - державні шахти не хочуть знижувати ціни, хоча ми підтвердили, що згодні закупити усе вугілля, якщо будуть прийнятні ціни", - пояснив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, в Мінвуглепромі у вівторок проводилася нарада в рамках виконання протокольних доручень за підсумками наради від 23 жовтня під керівництвом прем'єр-міністра Юліі Тимошенко, на якому розглядалася ситуація в гірничо-металургійному комплексі (ГМК).

Реклама:

За наданими на 21 жовтня 2008 року даними, на складах шахт і збагачувальних фабриках підприємств Мінвуглепрому знаходиться 329,4 тис. тонн коксівного вугілля, у тому числі рядового вугілля - 268,7 тис. тонн, концентрату - 60,7 тис. тонн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: