"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Криза ще не злякала усіх інвесторів

Середа, 22 жовтня 2008, 12:50
 

Україна цікавить потенційних інвесторів попри фінансову кризу.

Коментуючи думку старшого партнера  юридичної компанії Arzinger&Partners  Тимура Бондарєва про те, що, незважаючи на нестабільну ситуацію, Україна дуже цікавить інвесторів, глава Української будівельної асоціації (УБА) Лев Парцхаладзе погодився, що західні ринки перенасичені, у той час як  ринок України  заповнений лише на 20% і вимагає якісного подальшого розвитку.

"Інвестори, які налагоджені на довгострокові професійні інвестиції, будуть вкладати гроші в комерційну нерухомість України сьогодні, адже український ринок самий ємний і незаповнений у Європі", - відзначив Парцхаладзе.  

Голова УБА також підкреслив, що проведення в Україні Євро-2012 викликає ще більший інтерес з боку інвесторів.  "Євро-2012 є гарним стимулом для розвитку ринку нерухомості України. І ті інвестори, що  раніше інших ввійдуть у проекти комерційної нерухомості, що будуються  до Євро-2012, зможуть більше за інших заробити на цих проектах", - вважає Лев Парцхаладзе.   

Реклама:

Він також вважає, що сьогодні найбільш оптимальним варіантом швидкого виходу  на український ринок є партнерство з місцевими  девелоперами. Такий варіант забезпечить більш ефективну і швидку реалізацію проектів нерухомості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: