Парцхаладзе вірить в допомогу банків

Вівторок, 21 жовтня 2008, 13:22
 

Коментуючи ситуацію на банківському ринку України,  голова ради директорів "Української будівельної асоціації" (УБА) Лев Парцхаладзе висловив переконання, що стабілізація банківської системи є запорукою подальшого  пожвавлення ринку нерухомості України.

"Прийнята постанова НБУ №319 "Про додаткові заходи щодо діяльності банків" в умовах кризи фінансових ринків - це вірне рішення на сьогоднішній день, що дозволить уникнути обвалу банківської системи. Це також дозволить банкам розрахуватися за своїми обов'язками і впевнено ввійти в наступний рік з планами розвитку і поновленням можливостей кредитування" - наведені слова Парцхаладзе в прес-релізі УБА.

Голова УБА також  висловив думку, що через слабку розвиненість фінансової системи України і її малу інтегрованість у глобальну систему,  світова фінансова криза не буде настільки відчутною в Україні, як у західних країнах.

"Я бачу, що банківська система витримає, відновиться і це стабілізує ситуацію у всіх галузях української економіки, в тому числі і на ринку нерухомості", - сказав Парцхаладзе.

Реклама:

"Але сьогодні не можна втрачати жодного дня, необхідно загальними зусиллями влади й операторів ринку країни проводити більше активних заходів для стабілізації. Тому "Українська будівельна асоціація" ще раз підтверджує свою готовність об'єднати зусилля із Секретаріатом Президента, урядом, парламентаріями  і економістами для розробки стабілізаційного плану для України", - підкреслив керівник УБА.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: