Промінвестбанк перестрахувався через рейдерів

Середа, 1 жовтня 2008, 19:44

Правлінням Промінвестбанк прийнято рішення щодо недоцільності проведення закритого (приватного) розміщення акцій додаткового випуску в період з 1 по 17 жовтня 2008 року.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Дане питання буде винесено на розгляд Загальних зборів акціонерів банку, терміни проведення та порядок денний яких буде повідомлено акціонерам в установленому законодавством порядку.

Рішення ухвалено у зв'язку із інформаційною атакою на Промінвестбанк з боку рейдерських угрупувань та відповідно до ухвали Господарського суду м.Києва №30/329 від 26.09.2008 року і постанови Державної виконавчої служби від 29.09.2008 року про заборону проведення додаткової емісії акцій Промінвестбанку.

Реклама:

Тим часом міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service у середу поставило довгостроковий рейтинг зобов'язань у національній валюті "Ba2" Промінвестбанку (ПІБ, Київ) на перегляд для можливого зниження.

"У той же час Мооdу's підтвердило рейтинг зобов'язань в іноземній валюті "B2", що залишається обмежений країновою стелею, рейтинг по національній шкалі "Aa1.ua" і банківський рейтинг фінансової стійкості "E+"", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: