ОТП Банк візьме великий кредит

Середа, 1 жовтня 2008, 12:27
ОТП Банк" підписав угоду про залучення двотраншевого синдикованого кредиту на
суму 100 млн дол, повідомив банк у середу.

"Транш "А", притягнутий строком на один рік, має процентну ставку у розмірі ставки Libor плюс 1,25% річних, транш "В" (строком на два роки) - Libor плюс 1,65% річних. Організаторами угоди виступили австрійський Raiffeisen Zentralbank та німецький Bayerische Landesbank.
Притягнуті кошти будуть використовуватися в загальних корпоративних цілях кредитно-фінансової установи, зокрема для фінансування торгівельних операцій клієнтів банку.

"Залучення синдикату є черговим підтвердженням авторитету і надійності нашого банку, високого рівня довіри до нього з боку провідних фінансових інститутів Європи", -зазначає голова правління ОТП Банк Дмитро Зінков.
ЗАТ "ОТП Банк" (раніше - "Райффайзенбанк Україна") заснований в 1998 році. Філіальна мережа банку в Україні нараховує 24 філії, 120 відділень і 36 представництв.

На 1 липня 2008 року його єдиним акціонером був угорський OTP Bank. За даними Нацбанку України, на 1 липня 2008 року по розміру загальних активів (22,694 млрд грн) ОТП Банк посідав 9-те місце серед 178 банків, що діяли в країні.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: