Тимошенко позарилася на газ Укргаз-Енерго

Середа, 1 жовтня 2008, 12:08
Спільне підприємство(СП) "Укргаз-Енерго" заявляє про наявність у підземних сховищах газу дочірнього підприємства Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" - "Укртрансгаз" 8,95 млрд. куб. м газу СП, повідомляє агенство "Українські Новини"

При цьому "Укргаз-Енерго" спростовує інформацію про наявність лише 0,28 млрд. куб. м газу в ПГС. "Тому ЗАТ "Укргаз-Енерго" категорично спростовує поширену НАК "Нафтогаз України" і Кабінетом Міністрів інформацію про те, що запаси газу компанії в ПГС становлять лише 0,28 млрд. куб. м", - сказано в повідомленні.

Компанія вважає, що ці заяви є введенням в оману громадськості про реальне становище справ у газовій галузі.  "Укргаз-Енерго" також підкреслює, що НАК ігнорує пропозиції СП про продаж газу для потреб газотранспортних компаній і теплокомуненерго на відкритому тендері.

ЗАТ "Укргаз-Енерго" було створене в лютому 2006 року "Нафтогазом України" і компанією "РосУкрЕнерго" зі статутним фондом 5 млн. гривень і із часткою внеску учасників по 50%.  2007 рік "Укргаз-Енерго" закінчило із чистим прибутком 917,953 млн. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: