Тимошенко спробує нагодувати Путіна курячими ніжками

Вівторок, 9 вересня 2008, 13:44

Міністр економіки Богдан Данилишин найближчими днями проведе консультації з російською стороною про збільшення експорту продуктів харчування до Росії.

Про це Данилишин сказав у вівторок журналістам, повідомляє агентство "УНІАН".

Він уточнив, що консультації буде проведено у Москві в рамках засідання Економічної ради СНД. Для участі в ньому міністр має намір поїхати до РФ 10 вересня.

"Це питання буде обговорене на рівні міністрів економіки України і Росії, можливо, будуть й інші зустрічі", - сказав Данилишин.

Реклама:

Він також повідомив, що в рамках засідання Економічної ради Україна і Росія планують обговорити ряд питань торговельно-економічної співпраці.

Як відомо, у серпні Данилишин заявляв, що на початку вересня на рівні керівництва Міністерств сільського господарства Росії, України і Білорусі планується провести переговори із збільшення поставок продуктів харчування з України до Росії і Білорусі.

Він також відзначив, що уряд планує зробити все для того, щоб рівень співпраці між Україною, Росією і Білоруссю був підвищений і давав би змогу, зокрема, російським імпортерам, використовувати аграрний потенціал України для поставок українського продовольства і сировини.

У свою чергу міністр сільського господарства Росії Олексій Гордєєв раніше заявляв, що Україна і Росія повинні тісніше співпрацювати у сфері сільського господарства і, зокрема, РФ повинна замінювати імпорт деякої сільгосппродукції з інших країн імпортом з України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: