Луганською митницею перераховано до бюджету 1 млрд. грн.

Четвер, 4 вересня 2008, 13:46

Станом на 1 вересня 2008 року Луганською митницею перераховано до Держбюджету України податків та зборів більше, ніж 1 млрд. грн.

Це в 7 разів більше за показники аналогічного періоду минулого року, йдеться в повідомленні прес-служби Державної митної служби.

Основним фактором, який сприяв досягненню митницею відповідних результатів у надходженні податків та зборів до Держбюджету України було збільшення більш як удвічі (116,6%) імпортного товарообігу в порівнянні з відповідним періодом минулого року.

До таких факторів, за інформацією прес-релізу, належить також сплата  ПДВ готівкою, у зв'язку з призупиненням вексельної форми розрахунку під час митного оформлення імпорту товарів і проведення відповідних організаційних та контрольних заходів керівництвом та підпорядкованим йому особовим складом митниці.

Реклама:

Поряд з цим, найбільші надходження до Держбюджету України за звітний період забезпечено за рахунок імпортних поставок промислового обладнання, сировини та матеріалів.

І усе це стосується таких підприємств регіону: ВАТ "Алчевський металургійний комбінат", ВАТ "Алчевський коксохімічний завод", ВАТ "ХК "Луганськтепловоз", ТОВ "Укрінвестбуд", ВАТ "Стаханівський вагонзавод", ЗАТ "Луганський трубний завод".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: