"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртатнафта" переходить на прямі поставки палива авіаперевізникам

Вівторок, 2 вересня 2008, 17:33

ЗАТ "Укртатнафта" в рамках виконання домовленостей з Міністерством транспорту й зв'язку й Державіаадміністрацією щодо зниження цін на авіапаливо переходить на прямі договори у сфері поставок палива авіаперевізникам.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на прес-службу ЗАТ у вівторок.

"Перехід на прямі схеми співробітництва з авіакомпаніями забезпечить зниження цін на авіапаливо в аеропортах України (і, відповідно, цін на авіаквитки), мінімізує ризики, пов'язані з діяльністю компаній-посередників на ринку авіапалива, гарантує ритмічність і безперебійність поставок, а також якість продукту, що поставляється, що особливо актуально для безпеки польотів", - відзначається в повідомленні.

Відповідно до документу, "Укртатнафта" протягом червня-липня вже уклала договори на поставку авіаперевізникам палива в аеропортах Львова, Івано-Франківська, Києва (Жуляни), Луганська.

Реклама:

До того ж, досягнуті домовленості щодо поставок авіапалива до аеропорту "Бориспіль" (Київ), - у вересні компанія планує поставити туди 8 тис. тонн авіапалива.

Прес-служба також повідомляє, що "Укртатнафта" з 10 вересня переходить на прямі поставки в рамках договору, укладеного з найбільшим авіаперевізником України "Аеросвіт - Українські авіалінії".

У цей час також ведуться переговори про забезпечення авіапаливом компаній-нерезидентів України, зокрема Lufthansa, British Airways, Delta Airlines.

"Вже попередні підсумки відповідного періоду показали, що дії "Укртатнафти" призвели до зниження цін на паливо для авіакомпаній", - відзначається у прес-релізі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: