"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Wizz Air отримала українську ліцензію на міжнародні польоти

П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:25

Компанія "Візз Ейр Україна" - low-cost-перевізник - одержала ліцензію української авіаційної влади на виконання міжнародних польотів.

Про це заявила генеральний директор "Візз Ейр Україна" Наталія Казмер, повідомляє агентство "УНІАН".

За її словами, для виконання польотів компанії необхідно одержати відповідні дозволи влади зарубіжних країн. "Ми плануємо почати міжнародні польоти, щойно одержимо всі дозволи з обох сторін - як української, так і зарубіжної. Минулого тижня компанія "Візз Ейр Україна" одержала ліцензію на міжнародні польоти від українських державних органів, і тепер ми працюємо над відповідними дозволами на окремі маршрути", - відзначила вона.

Як повідомлялося, 11 липня авіакомпанія "Візз Ейр Україна" - почала здійснювати внутрішні авіарейси по Україні: 4 рейси на тиждень за маршрутами Київ-Львів і Київ-Одеса, по 10 рейсів на тиждень за маршрутами Київ-Сімферополь і Львів-Сімферополь.

Реклама:

Середня вартість квитка - близько 30-50 доларів, найдешевший авіаквиток з урахуванням усіх зборів коштує 79 грн.

З 15 вересня "Візз Ейр Україна" планувала запустити три міжнародні рейси - до Лондона (Велика Британія), Дортмунд (Німеччина), Мілан (Італія).

Планувалося, що вартість квитка на рейси до Лондона буде від 299 грн. в один бік, з урахуванням зборів, до Дортмунд і Мілана - від 199 грн. в один бік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: