Євро-2012 залишається в Україні

П'ятниця, 19 вересня 2008, 10:42

Наглядова рада УЄФА у швейцарському місті Ньоні заслухала у четвер доповідь України про хід підготовки до турніру і не має наміру пропонувати виконкому УЄФА позбавляти Україну права на проведення фінальної частини турніру разом з Польщею.

Україну представляли віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник і президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на канал "1+1".

"Євро-2012 залишається в Україні і Польщі. Про це оголосили в Ньоні українським представникам, що звітували про хід роботи за останні три місяці", - повідомив кореспондент телеканалу.

За словами журналіста, "крім об'єктивної критики, УЄФА також турбує нестабільна політична ситуація в Україні і повільні темпи підготовки до Євро, однак в УЄФА з розумінням ставляться до цих проблем і упевнені, що Україна прискориться".

Реклама:

Як заявив віце-прем'єр Іван Васюник, "більшість експертів висловили позитивну думку і враження від того прогресу, якого домоглася Україна" за останні 3 місяці.

У свою чергу президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, коментуючи підсумки ради УЄФА, сказав:

"Ми ж не хлопчики для биття, що будуть мовчати, і я думаю, що ми достатньо сьогодні з Іваном Васюником привели аргументів, доказів, що ми не тільки віддані, але і можемо реалізувати цей амбіційний проект".

Очікується, що 25 вересня на засіданні виконкому УЄФА буде прийнято політичне, остаточне позитивне рішення щодо проведення Євро-2012 в Україні і Польщі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: