"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Інвестори не поспішають вкладати кошти в підготовку до Євро-2012

Четвер, 18 вересня 2008, 13:16

Іноземні інвестори не поспішають вкладати свої кошти в проекти з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році в Україні через недосконалу законодавчу базу країни.

Про це заявляє заступник голови Секретаріату Президента України, представник президента у Верховній Раді України Оксана Слюсаренко, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"На жаль, такої великої активності іноземних інвестицій, як ми очікували, сьогодні немає... Інвестор сьогодні хоче вкладати кошти, але він також хоче знати, які в нього з'являться гарантії і як він зможе одержати свій прибуток", - сказала вона в ході зустрічі з представниками американської Торговельної палати у четвер в Києві.

"Якщо ми проаналізуємо тих інвесторів, яких сьогодні вже залучено до проектів комплексного плану - то це наші локальні місцеві інвестори", - підкреслила Слюсаренко.

Реклама:

За її словами, іноземні компанії, які вже беруть участь у проектах з підготовки до Євро-2012 в Україні, не вкладають прямо свої кошти, а замість цього освоюють бюджетні й місцеві - комунальні кошти, призначені для реалізації проектів Євро-2012 в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: