Проблеми "Криворіжсталі" треба вирішувати виключно в економічному руслі

Середа, 10 вересня 2008, 15:19

У понеділок розпочалася перевірка виконання інвестиційних зобов'язань покупцем ВАТ "Криворіжсталь", що здійснює комісія Фонду державного майна (ФДМ).

Згідно з планом-графіком проведення перевірок, про це в інтерв'ю журналістам повідомила Голова ФДМ Валентина Семенюк-Самсоненко в середу, йдеться у през-релізі ФДМ.

За словами керівника ФДМУ, графіком передбачено проведення перевірки в період з 8 до 12 вересня.

"Це оперативна робота Фонду з контролю за виконанням інвестиційних зобов'язань. У вересні також проходять перевірки ще кількох підприємств. Про результати всіх перевірок Фонд постійно повідомляє ЗМІ", - зазначила Валентина Семенюк-Самсоненко.

Реклама:

Вона висловила сподівання, що виїзне засідання Спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації, що заплановане на ВАТ "ArcellorMittal Кривий Ріг" на 11 вересня, пройді ефективно, і сприятиме саме вирішенню проблемних питань діяльності цього ВАТ, а не перетворюватиметься на політичну акцію, зазначено у през-релізі.

Проблеми, які сьогодні є на "Криворіжсталі", треба вирішувати не в політичному, а виключно в правовому та економічному руслі, вважає Семенюк-Самсоненко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!