"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Державіаадміністрація заборонила польоти авіакомпанії "Кипарис"

Середа, 6 серпня 2008, 11:13
  Державна авіаційна адміністрація України заборонила виконувати польоти повітряним судам сімферопольської ТОВ "Авіакомпанія "Кипарис" до остаточного рішення комісії, що розслідує причини аварії вертольота Мі-2 у Криму, повідомляє агентство Інтерфакс.

 Главам авіапідприємств, які виконують роботи в сільському й лісовому господарстві, а також керівникам льотних навчальних закладів Державіаадміністрація направила телеграму. Відповідно до якої, льотчикам, що мають свідоцтво приватного пілота або пілота надлегкого повітряного судна, забороняється виконувати польоти за межами траси із правом вибору посадкових майданчиків на непідготовленій ділянці місцевості.

Навчальні польоти на надлегких суднах із реєстраційними знаками й знаками авіації загального призначення можна буде здійснювати тільки при наявності відповідного сертифіката на повітряне судно.

  Нагадаємо, у Криму поблизу села Заповітне Ленінського району 2 серпня впав і зайнявся вертоліт Мі-2, що належав ТОВ "Авіакомпанія "Кипарис". Загинули два члена екіпажу. Повітряне судно виконувало плановий переліт із села Заповітне в село Яковенково.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: