"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київська адміністрація підписала розпорядження про демонтаж ТРЦ "Троїцький"

Понеділок, 4 серпня 2008, 17:13

Демонтаж наземної частини ТРЦ "Троїцький" на площі перед НСК "Олімпійський" буде виконаний у терміни, визначені проектом організації робіт.

Про це повідомляє агентство "РБК-Україна" з посиланням на прес-службу КМДА.

Демонтувати недобудову планується за три місяці. Як повідомив виконуючий обов'язки Київського міського голови - перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, вже підписано розпорядження КМДА "Про виконання робіт з демонтажу наземної частини об'єкту незавершеного будівництва на Троїцькій площі перед НСК "Олімпійський".

Голубченко відзначив, що відповідно до рішення Київради, з міського бюджету виділено 28 млн. грн. на демонтаж торгово-розважального центру на площі перед НСК "Олімпійський".

Реклама:

За його словами, ця сума повністю покриє витрати на роботи з демонтажу.

Нагадаємо, що з 19 липня був відновлений демонтаж ТРЦ "Троїцький" після того, як Міністерство юстиції відкликало позов до Господарського суду, в якому оскаржував угоду між компанією "Юджин", КМДА і Державним управлінням справами про демонтаж наземної частини торгово-розважального центру.

Як повідомлялося, вести роботи з реконструкції НСК "Олімпійський" буде німецька компанія GMP. Завершення реконструкції стадіону намічене на грудень 2010 р. Раніше конкурс на реконструкцію стадіону виграла тайванська Archasia Design Group, але уряд прийняв рішення відмовитися від її послуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: