Обсяг капітальних інвестицій "Arcelor Mittal Кривий Ріг" у 2008 році складе 398 млн. дол.

Понеділок, 4 серпня 2008, 14:38

Капітальні інвестиції ВАТ "Arcelor Mittal Кривий Ріг" (Дніпропетровська обл.) у 2008 році складуть 398 млн. дол., що на 47 млн. дол. більше, ніж планувалося на початку року.

Про це журналістам повідомив генеральний директор ВАТ "Arcelor Mittal Кривій Ріг" Жан Жуе в Кривому Розі у ході святкування 74 річниці заснування підприємства, пише агентство "Інтерфакс Україна".

За його даними, за січень-червень поточного року капітальні інвестиції у виробництво склали 145 млн. дол., у тому числі 67 млн. дол. інвестовано у гірничозбагачувальний комплекс, 66 млн. дол. - у металургійне виробництво.

Жуе також повідомив, що до кінця року у гірничозбагачувальний комплекс планується інвестувати ще 75 млн. дол., у металургійне виробництво - 123 млн. дол.

Реклама:

Основними ринками збуту металопродукції підприємства є регіони Близького Сходу, Європи, Африки, Алжиру, ЄС і Східної Європи.

Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ "Криворіжсталь" на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд. грн. при стартовій ціні 10 млрд. грн., після чого меткомбінат був перейменований у "Mittal Steel Кривій Ріг", пізніше - в "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!