ТРЦ "Троїцький" буде демонтувати Головне управління капітального будівництва

Понеділок, 4 серпня 2008, 12:09

Замовником виконання робіт з демонтажу торгово-розважального центру "Троїцький" перед національним спортивним комплексом "Олімпійський" визначене Головне управління капітального будівництва міста Києва.

Про це сказано у розпорядженні Київської міської державної адміністрації (КМДА) "Про виконання робіт з демонтажу наземної частини об'єкту незавершеного будівництва на Троїцькій площі перед НСК "Олімпійський", повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на прес-службу КМДА.

Перший заступник голови міськдержадміністрації Голубченко нагадав, що з бюджету Києва на демонтаж ТРЦ "Троїцький" виділено 28 млн.грн.

За його словами, ця сума грошей повністю компенсує витрати на роботи з демонтажу. Демонтувати "Троїцький" планується за три місяці.

Реклама:

19 липня демонтаж ТРЦ "Троїцький" був відновлений після того, як Міністерство юстиції відкликало позовну заяву до Господарського суду, у якому оскаржило угоду між компанією "Юджин", КМДА й Державним управлінням справами про демонтаж наземної частини ТРЦ.

Раніше голова УЄФА Мішель Платіні й комісар ФІФА Герхард Капл письмово повідомили Україну, що НСК "Олімпійський" за результатами інспекції фахівців ФІФА й УЄФА не зможе приймати футбольні матчі Євро-2012 через будівництво поруч ТРЦ "Троїцький".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: