Компанію Evraz цікавлять українські підприємства

П'ятниця, 29 серпня 2008, 18:05

Компанія Evraz Group, що володіє гірничо-металургійними активами в Україні, зацікавлена в придбанні українських гірничорудних, сталеливарних і вугільних підприємств.

Про це повідомив президент і голова ради директорів Evraz Group Олександр Фролов у ході телефонної прес-конференції в п'ятницю, пише агентство "Інтерфакс Україна".

"Цікавлять активи у сфері основного бізнесу: активи виробництва руди, вугілля й сталі, але якихось конкретних планів на сьогодні немає", - сказав голова Evraz Group.

При цьому він пояснив, що, якщо Україна буде виставляти на продаж шахти з видобутку вугілля, "ми з високою ймовірністю будемо зацікавлені в тому, щоб у цьому процесі брати участь".

Реклама:

Фролов також відзначив інтерес у реалізації проектів з будівництва нових шахт після придбання відповідних ліцензій.

При цьому він не виключив, що Evraz Group може займатися такими проектами разом з іншими компаніями.

Evraz Group - одна з найбільших вертикально інтегрованих металургійних і гірничодобувних компаній, має підприємства в Росії, США, Італії, Чехії й ПАР.

Близько 73% акцій Evraz Group володіє компанія Lanebrook. Її бенефіціарами є інвесткомпанія Millhouse, що управляє активами Романа Абрамовича і його партнерів (50%), а також Олександр Абрамов і Олександр Фролов (разом - 50%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: