Компанія Archasia поскаржилася на Україну

Четвер, 28 серпня 2008, 12:21

Тайванська будівельна компанія Archasia Design Group Limited через заступника тимчасового представника Тайвані в СОТ Майкла Вея передала питання про ситуацію з реконструкцією НСК "Олімпійський" на розгляд Світової організації торгівлі.

Про це агентству "УНІАН" повідомили у прес-службі компанії.

"Якщо український уряд не зможе вирішити це питання, то право Archasia на реалізацію проекту стане предметом міжнародної суперечки, що може зумовити несприятливі наслідки для просування проекту реконструкції НСК "Олімпійський", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в компанії, попри те, що Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту підписало договір про реконструкцію НСК "Олімпійський" з німецьким архітектурним бюро GMP, легітимність цього контракту є вельми сумнівною, оскільки під час укладання договору порушено норми закону.

Реклама:

Компанія Archasia для захисту витрачених коштів і боротьби за свою репутацію подала до суду позов, в якому відстоює своє переважне право на виконання робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" і право на підписання контракту.

"Оскільки контракт між НСК "Олімпійський" і GMP було підписано з порушенням норм законодавства і прав Archasia, є підстави для визнання цього контракту недійсним, і ми залишаємо за собою право на таке оскарження", - повідомили в компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!