На реформування оборонно-промислового комплексу виділяють кошти

Середа, 27 серпня 2008, 13:06

Уряд затвердив державну цільову програму реформування й розвитку оборонно-промислового комплексу на період до 2012 року.

Про це перший заступник Голови Секретаріату Президента представник Президента в Кабміні Олександр Шлапак повідомив журналістам у середу, пише агентство "Інтерфакс Україна".

"Комплексна державна програма з розвитку оборонного комплексу прийнята", - сказав він.

У свою чергу міністр промислової політики Володимир Новицький повідомив, що в рамках програми передбачається реформування підприємств військово-промислового комлпексу, введення нових технологій, поновлення виробництв, у тому числі авіабудування.

Реклама:

У рамках програми передбачається фінансування з держбюджету, за попередніми даними, на рівні 50 млн. грн. щороку, а з урахуванням залучення альтернативних джерел фінансування загальна сума вкладень може скласти близько 13 млрд. грн.

Шлапак також повідомив, що розгляд на засіданні Кабміну законопроекту про військово-технічне співробітництво з іноземними державами було перенесено.

"Є необхідність розгляду цього питання на РНБО й узгодження окремих питань про розподіл повноважень", - пояснив Новицький.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: