У Харкові обговорять реконструкцію міжнародного аеропорту

Середа, 27 серпня 2008, 12:45

Харківський міський голова Михайло Добкін підписав розпорядження, відповідно до якого 6 вересня 2008 року відбудуться загальноміські громадські слухання на тему "Реконструкція міжнародного аеропорту "Харків".

Як повідомляє агентство "Інтерфакс Україна", слухання відбудуться "з метою інформування населення про реконструкцію "Міжнародного аеропорту "Харків" і вивчення громадської думки щодо даного питання".

З проханням провести подібні слухання, як відзначено в розпорядженні, до міської влади звернувся головний інвестор аеропорту ТОВ "Нью Сістемс АМ".

Візьмуть участь в обговоренні представники місцевого самоврядування, головний санітарний лікар Харкова, начальник областної екологічної інспекції, архітектор проекту з реконструкції аеропорту, керівництво й фахівці ТОВ "Нью Сістемс АМ".

Реклама:

Міський голова розпорядився створити підготовчий комітет з проведення загальноміських слухань, призначених на 6 вересня 2008 року у виконавчому комітеті Харківської міської ради.

У лютому цього року ТОВ "Нью Сістемс АМ" виграло право на довгострокову оренду Харківського аеропорту. Згідно з домовленістю з міською владою, компанія повинна вкласти в реконструкцію аеровокзалу 120 млн. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: