"Укрспирт" карає несумлінних керівників

Середа, 27 серпня 2008, 09:52

Як стало відомо ЕП, за незабезпечення збереження та цілісності пломб на місцях можливого доступу до спирту, було звільнено з посади директора ДП "Шпанівський експериментальний завод" Сергія Григоренка.

У прес-службі державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості інформацію не підтвердили, але й не спростували. При цьому там відмітили, що "низка кадрових змін нещодавно справді відбулася".

"8 серпня 2008 року представниками концерну "Укрспирт" та ДП Шпанівського експериментального заводу було виявлено факт відсутності 6 пломб на спиртовимірювальних апаратах автоматичного обліку спирту, показники лічильників скинуті на нулі", - говориться в наказі за підписом заступника голови з питань економічної безпеки Скітева.

Окрім того, за інформацією ЕП, звільнений був і директор ДП "Зірненський спиртовий завод" Андрій Іллюшін. Офіційна причина звільнення - "незабезпечення ефективного використання державного майна".

Реклама:

Нагадаємо, що минулого місяця "Укрспирт" отримав право на пломбування місць можливого доступу до спирту на державних заводах-виробниках спирту.

"За цілісність пломби відповідальність нестиме керівник підприємства та призначений ним спеціаліст із збереження пломб", - повідомлила прес-служба концерну.

Раніше місця можливого доступу до спирту пломбувалися виключно представниками Департаменту контролю виробництва й обігу спирту й тютюну Державної податкової адміністрації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: