Уряд затвердив порядок залучення інвесторів для підготовки до Євро-2012

Вівторок, 19 серпня 2008, 13:32

Кабінет Міністрів затвердив порядок залучення інвесторів для будівництва й реконструкції об'єктів у рамках підготовки й проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Це закріплено постановою уряду від 6 серпня 2008 року, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Як повідомлялося, уряд рекомендує органам місцевого самоврядування Дніпропетровська, Донецька, Києва, Львова, Одеси й Харкова використовувати даний порядок у ході проведення конкурсів з метою залучення інвесторів для підготовки об'єктів до Євро-2012.

Даний порядок визначає процедуру організації й проведення відкритого конкурсу із залучення інвестора. Його положення поширюються на центральні й місцеві органи виконавчої влади, які ухвалили рішення щодо проведення даного роду конкурсів.

Реклама:

З метою проведення конкурсу замовник повинен сформувати конкурсну комісію у складі не менше дев'яти чоловік, до якої повинні увійти представники замовника, місцевих органів виконавчої влади, Міністерства регіонального розвитку й будівництва, Міністерства економіки, Національного агентства з питань підготовки й проведення в Україні Євро-2012 і інші представники центральних органів виконавчої влади.

До того ж головою й відповідальним секретарем комісії повинен бути представник замовника.

Засідання конкурсної комісії є відкритими й визнаються правомірними за умови присутності на ньому не менше двох третин її складу.

Рішення приймається більшістю голосів членів комісії, присутніми на засіданні, при цьому у випадку рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови комісії.

Замовник повинен не пізніше, ніж за 30 днів до дати попереднього розкриття конкурсних пропозицій, опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газетах "Урядовий кур'єр" і "Голос України", а також розмістити його на веб-сайті замовника.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: