"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціна на нафту знижується при відсутності загрози шторму в Мексиканській затоці

Вівторок, 19 серпня 2008, 10:22

Ціна на нафту знижується при відсутності загрози руйнувань від тропічного шторму в Мексиканській затоці.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" з посиланням на агентство Bloomberg.

Ціна ф'ючерсного контракту на нафту марки WTI на вересень в електронній системі Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) у вівторок зранку знизилася на 1,11 дол. щодо рівня закриття торгів 18 серпня й становить 111,76 дол. за барель.

Тропічний шторм "Фей" не торкнеться нафтовидобувних районів у Мексиканській затоці. Компанія ExxonMobil повідомила про те, що видобуток у регіоні зберігається на тому ж рівні, евакуація персоналу з морських платформ не проводилася.

Реклама:

Ціна вересневого контракту на WTI в понеділок знизилася на 0,9 дол. - до 112,87 дол. за барель.

Котирування жовтневого ф'ючерса на російську нафту марки Rebco в електронній системі CME Globex (NYMEX) 18 серпня знизилися на 0,98 дол. і становили 107,89 дол. за барель.

На лондонській біржі ICE Futures ціна ф'ючерсів на жовтень на нафту Brent знизилася на 0,61 дол. - до 111,94 дол. за барель.

Ціна спотових контрактів на російську нафту Urals (c.i.f. порти Середземномор'я) в понеділок склала 108,85 дол. за барель, що на 0,34 дол. нижче за ціну spot попереднього дня.

Експортна нафта з Росії з поставкою до портів Західної Європи (Urals c.i.f. С.-З. Європа) коштувала 108,40 дол. за барель (-0,41 дол.), Siberian Light (c.i.f. С.-З. Європа) - 112,57 дол. за барель (-0,38 дол.).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: