"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Акціонери "Мандарин Плаза" затвердять новий склад наглядацької ради

П'ятниця, 15 серпня 2008, 12:24

Акціонери ЗАТ "Мандарин Плаза" (Київ) планують призначити й затвердити новий склад наглядацької ради (НР) на позачергових зборах 3 жовтня поточного року.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс Україна", акціонери також планують внести зміни до статуту компанії у зв'язку із зміною юридичної адреси.

Раніше повідомлялося, що восени 2008 року Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії Heritage Properties International AB (Стокгольм, Швеція) придбати більше 50% акцій ЗАТ "Мандарин Плаза" (Київ).

Компанія Heritage Properties International AB здійснює інвестиційну діяльність.

Реклама:

Разом з тим, у січні 2008 року АМКУ також дозволив Heritage Properties International AB придбати частку у статутному капіталі ТОВ "Українська торговельна лінія" (Київ), що забезпечило покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

ТОВ "Українська торговельна лінія" не здійснює господарської діяльності.

ЗАТ "Мандарин Плаза" займається інвестуванням в об'єкти нерухомості. 2004 року компанія завершила будівництво торгово-офісного центру преміум-класу "Мандарин Плаза" у Бессарабському кварталі Києва. Обсяг інвестицій у будівництво комплексу склав 35 млн. дол.

У квітні 2007 року ЗАТ "Мандарин Плаза" відкрило в Києві на вул.Мечникова, 2 35-поверховий бізнес-центр (БЦ) класу "А" "Парус". Інвестиції в будівництво склали близько 500 млн. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: