"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Віце-президент Icon Private Equity увійшов до складу наглядацької ради банку "Кредит-Дніпро"

Середа, 13 серпня 2008, 17:31

Віце-президент російського Icon Private Equity Костянтин Мезенцев і фінансовий контролер ТОВ "Істван" (група EastOne) Сергій Синянський увійшли до складу наглядацької ради (НР) банку "Кредит-Дніпро" (Дніпропетровськ).

Бенефіціарними власниками банку є відомий український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його родини, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Відповідно до повідомлення української кредитно-фінансової установи, відповідні кадрові рішення були затверджені загальними зборами його акціонерів 11 серпня. Із складу НР були виведені Максим Біляченко й Тарас Шідлик.

У повідомленні банку "Кредит-Дніпро" також відзначається, що обидва нових члена НР призначені на термін до чергових зборів акціонерів банку.

Реклама:

Icon Private Equity входить до числа найбільших гравців на ринку прямих інвестицій Росії й СНД - під його управлінням перебуває капітал обсягом більше 1 млрд. дол. Icon Private Equity має представництва в Москві й Києві.

Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne належить українським громадським і бізнес-діячам Пінчуку й Олені Франчук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!