"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"XXI Століття" має намір продати логістичний бізнес

Середа, 13 серпня 2008, 13:44

Компанія "XXI Століття" (Київ) підписала з великим європейським девелопером протокол про намір з продажу всіх своїх логістичних проектів.

"Раніше рада директорів "ХХ Століття" затвердила рішення про продаж логістичних проектів компанії за ціною, близькою до чистої вартості активів, з метою фокусування на розвитку основних проектів компанії й поліпшенні їхньої ліквідності", - йдеться у біржовому повідомленні компанії.

Агентству "Інтерфакс-Україна" у компанії "XXI Століття" не називали суму можливої угоди.

Відповідно до повідомлення на біржі, підписана сторонами угода містить комерційні умови, погоджені сторонами.

Реклама:

"Обов'язкові документи за згодою передбачають зобов'язання компанії "XXI Століття" з виконання відповідних попередніх робіт із всіх логістичних проектів, таких як планування й одержання дозволу на будівництво", - говориться в повідомленні.

Крім того, всі ці проекти не можуть бути закладені за існуючими зобов'язаннями "XXI Століття".

"Можливість даної угоди є позитивним моментом для нашої компанії, оскільки в ситуації ускладненого залучення коштів ми одержуємо значну суму на розвиток інших перспективних проектів", - повідомили агентству в компанії.

За даними "XXI Століття", на сьогоднішній день портфель компанії поєднує сім логістичних проектів, зокрема, три з них - у Київській області й по одному у Одесі, Дніпропетровську, Харкові й Сімферополі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: