Черги на українсько-польському кордоні зменшуються

П'ятниця, 1 серпня 2008, 15:24

Черги на українсько-польському кордоні вдалося значно скоротити завдяки спільним зусиллям Державної прикордонної й митної служб України.

Як повідомляє агентство "Інтерфакс Україна" у п'ятницю, на цей момент у пункті пропуску "Ягодин" (Волинська область) на в'їзді до України з урахуванням черг перед польським пунктом пропуску "Дорогуск" знаходяться 300 вантажних автомобілів.

За добу було пропущено 423 вантажівки при проектній добовій можливості - 250 вантажних автомобілів.

У Львівській області в пункті пропуску " Рава-Руська" за добу оформили майже 100 вантажних автомобілів, ще стільки на цей момент знаходиться в черзі. 60 вантажівок чекають у пункті пропуску "Краковець". При пропускній здатності у 200 автомобілів на цій позначці пропустили 337.

Реклама:

Державна прикордонна служба України приносить вибачення за незручності, з якими громадяни можуть зіткнутися у пунктах пропуску через державний кордон.

На цей час для вдосконалення процедури контролю залучені резерви - додаткові групи контролерів.

Прикордонники відзначають, що останнім часом в Україні спостерігається значне зростання потоку осіб на автомобілях, що перетинають кордон. Так, у червні цього року кількість людей, які перетнули кордон протягом однієї доби, уперше за історію перевищило межу в 300 тис.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: