"ArcelorMittal Кривий Ріг" наполягає на діалозі з Фондом держмайна

П'ятниця, 1 серпня 2008, 13:50

Генеральний директор ВАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" Жан Жуе впевнений у необхідності досудового врегулювання конфлікту з Фондом державного майна (ФДМ) України щодо виконання інвестиційних зобов'язань  власниками комбінату.

"Найкращий спосіб вирішити проблему з нашим партнером - це не йти до суду. Це наша позиція на сьогоднішній день", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами Жуе, керівництво компанії зосереджене на її розвитку, однак поважає інтереси держави й своїх співробітників.

Він також у черговий раз підкреслив факт виконання інвестором підприємства - німецькою Mittal Steel Germany Gmb - своїх зобов'язань.

Реклама:

"Аналізуючи промови Президента й Прем'єр-міністра, я бачу, що вони з нами цілком згодні. Я знаю, Президент попросив провести повторну перевірку підприємства, ми будемо її чекати", - додав гендиректор підприємства.

Як повідомлялося, комісія ФДМ, що здійснювала перевірку компанії з 24 до 28 березня поточного року, зафіксувала невиконання минулого року чотирьох пунктів угоди купівлі-продажу.

При цьому відзначалося, що "на підставі наданих документів комісія прийняла рішення, що компанія Mittal Steel Germany Gmb 2007 року вжила недостатніх заходів з виконання умов договору".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: