"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов ставить пивну крапку

Середа, 9 липня 2008, 14:34

Компанія "Сістем Кепітал Менеджмент" (СКМ) Ріната Ахметова визначилася з подальшими планами щодо пивоварних підприємств, що залишилися в неї.

На пивзаводи "Крим" і "Дніпро" уже знайдені покупці. Серед найбільш імовірних покупців останнього експерти називають "дочок" світових гігантів Malturop або Soufflet, повідомляє "Комерсант - Україна".

Учора прес-служба СКМ повідомила, що компанія "досягла принципової домовленості про продаж пивно-безалкогольного комбінату "Крим" і Дніпропетровського пивоварного заводу "Дніпро".

Угоди будуть закриті протягом найближчих двох місяців, повідомили в прес-службі. Відносно "Полтавпива" зараз визначаються найбільш "оптимальні та ефективні варіанти подальшого розвитку пивоварного активу".

Реклама:

На Луганському пивзаводі виробництво пива зупинено, зараз вивчаються можливості подальшого розвитку цього майданчика. Розкрити імена покупців активів у СКМ відмовилися.

Покупка пивно-безалкогольного комбінату "Крим" навряд чи могла зацікавити велику іноземну компанію, говорить директор з маркетингу корпорації "Рідна марка" Наталя Бєлікова.

Вироблене на ньому пиво торговельної марки "Крим" користується популярністю тільки влітку. "Однак це гарне підприємство з новим обладнанням", - відзначає співвласник дистрибeторської компанії "Акваріус" Андрій Білий. 100% акцій заводу він оцінив приблизно в 10 млн. дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: