Уряд України виділить 50 млн. грн. на реконструкцію НСК "Олімпійський"

Вівторок, 8 липня 2008, 11:05

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні 5 липня ухвалив рішення виділити з резервного фонду уряду 50 млн. грн. на проведення невідкладних робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" до Євро-2012.

Про це заявив міністр у справах сім'ї та молоді Юрій Павленко журналістам у суботу після засідання уряду, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"Ухвалено рішення виділити 50 млн. грн. з резервного фонду Кабміну для проведення невідкладних робіт з реконструкції НСК "Олімпійський", - сказав міністр.

Він також повідомив, що Кабмін вирішив створити міжвідомчий координаційний штаб з реконструкції НСК "Олімпійський", який буде займатися організацією та координацією виконання робіт.

Реклама:

Штаб очолив віце-прем'єр-міністр Іван Васюник.

Як повідомив Павленко, УЄФА надіслала в Київ антикризовий план дій щодо підготовки до Євро-2012 до засідання Стратегічної ради УЄФА в Бордо. Документ отримали в ніч на суботу.

"Цей план практично нічим не відрізняється від запропонованого Україною, крім того, що там конкретизовані деякі терміни", - заявив Павленко. Він також повідомив, що в понеділок планується провести переговори з однією з компаній, які рекомендує УЄФА для надання Україні консультативних послуг з підготовки до Євро-2012.

У свою чергу Васюник в інтерв'ю журналістам відзначив, що в затверджених на засіданні Кабміну в суботу змінах до держбюджету також передбачені кошти для поліпшення доріг у рамках підготовки до проведення в Україні фінальних матчів чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: