Ціни на хліб будуть перевіряти

Четвер, 3 липня 2008, 18:42

Київська міська державна адміністрація створить спільну робочу групу для вирішення проблеми подорожчання хлібопродуктів.

Про це сьогодні сказав перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомила прес-служба адміністрації.

Зокрема, у групу ввійдуть представники від КМДА, також запропонована участь представникам всіх депутатських фракцій Київради.

"Для того, щоб знайти вихід із ситуації, у якій знаходяться столичні виробники хліба, ухвалено рішення про створення робочої групи з представників міськдержадміністрації... Це дійсно важливе питання, яке необхідно вирішити найближчим часом. Ми не можемо чекати, поки Кабмін відкладе велику політику і зверне увагу на ту важку ситуацію, що склалася для виробників хліба", - заявив Голубченко.

Реклама:

Також він відзначив, що у зв'язку з подорожчанням всіх компонентів виробництва хліба й енергоносіїв і зі зростанням інфляції, галузь не може працювати в межах, визначених постановою Кабінету Міністрів декілька років тому.

Нагадаємо, 3 липня відкрите акціонерне товариство "Хліб Києва" повідомило, що з 7 липня змушено в односторонньому порядку підняти роздрібно-відпускні ціни на свою продукцію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: